EinaSalut

HOLA, ET DONAM LA
BENVINGUDA A EINASALUT

EinaSalut és una eina de promoció de la salut pensada per ajudar les persones individualment; les comunitats en què viuen, treballen i interactuen; les institucions, i a qui assumeix responsabilitats polítiques, a prendre les millors decisions respecte de la salut, la salut de la seva comunitat o la de la població de la qual són responsables.

EN QUÈ ET
PODEM AJUDAR?

EINASALUT PER A LA CIUTADANIA

Vols menjar millor, moure’t més, deixar de fumar, beure menys, sentir-te millor? T’hi ajudam.

En aquest portal trobaràs informació per dur un estil de vida més saludable. Podràs autoavaluar-te i accedir a eines i recursos que t’ajudaran en el teu camí per sentir-te millor. Coneixeràs de primera mà les experiències d’altres persones que, com tu, també volen millorar la seva salut i ho estan aconseguint.

EINASALUT PER A PACIENTS I PERSONES CUIDADORES

Què puc fer per dur millor la meva malaltia crònica? Hi ha alguna associació de pacients amb la mateixa malaltia que jo? Què és l’Observatori de Pacients? Puc ser un pacient actiu?

Aquí trobaràs informació sobre el programa Pacient Actiu de les Illes Balears per a persones amb una malaltia crònica i persones cuidadores. A més, podeu consultar el cercador d'associacions de pacients perquè localitzeu les que formen part de l' Observatori de Pacients o doneu d'alta la vostra associació.

EINASALUT PER A COMUNITATS

Què és el que et preocupa: els problemes del teu barri o municipi, treballar la salut en un centre educatiu, millorar la salut a la teva empresa…?

En aquest portal trobaràs informació i estratègies per millorar la salut i el benestar de distints tipus de comunitats i de cada una de les persones que les integren.

EINASALUT PER A INSTITUCIONS

Com pot influir la nova Llei d'urbanisme en la salut de la població? Influeixen les condicions dels habitatges en les persones que hi viuen? Descobreix-ho en aquesta web.

Aquest portal es dirigeix a decisors polítics o tècnics de l’Administració de qualsevol nivell de govern i a professionals que treballen en el camp de la salut pública promovent o dissenyant polítiques normatives o no normatives, i que volen saber l’impacte que aquestes decisions tenen sobre la salut de la població.