Taller Batch-cooking
IES Francesc de Borja Moll
Palma - Mallorca
¿Qué objetivo tenemos?
Afavorir els hàbits alimentaris saludables.
¿En qué consiste nuestro proyecto?
Es realitzaran quatre activitats. 1)Es farà una introducció a una alimentació responsable, es planificaran i elaboraran menús semanals i es donaran eines per fer la llista de la compra. 2) Es farà un Batch cooking, on es cuinarà un dia per tota la setmana i es prepararan desdejunis i berenars saludables. 3) Es treballaran els dinars i sopars saludables, la preparació d'un "tuperware" saludable i l'alimentació per als dies especials. L'alumnat de dietètetica elaborarà cartells amb els aliments de temporada i rentada de mans, i un quadern amb les receptes que s'elaboraran en els tallers pràctics. Es comptarà amb una dietista-nutricionista per impartir les sessions. Les famílies han participat en el disseny de les activitats, i estaran presents durant el seu desenvolupament.
¿Cómo se va a evaluar?
Sí, s'utilitzaran tècniques quantitatives (enquesta sobre adequació de les sessions, metodologia emprada, temporalització i materials) i qualitatives (grup focal amb docents i famílies i entrevistes amb alumnat, sobre l'adquisició de coneixements).
¿Qué resultados hemos obtenido?
S'han realitzat totes les activitats previstes.
Ejes temáticos CEPS
- Alimentació saludable i vida activa
Áreas de intervención CEPS
- Ambient social
- Entorn físic
CONTACTO