Blogs

RSS

COMPARTE TU
EXPERIENCIA

Sempre acompanyats

Barri Santa Catalina i es Jonquet

Programa Sempre Acompanyats, finançat per l’Obra Social la Caixa. L’objectiu del programa és prevenir i  atendre les persones majors en situació de solitud no desitjada i/o aïllament social. Es pretén crear i consolidar una estructura en la que hi puguin participar institucions, entitats i ciutadania, per sensibilitzar la comunitat, detectar situacions de solitud i/o aïllament social i poder donar la millor resposta a aquest col·lectiu.

Pàgina web: https://www.grecmallorca.org/ca/comunicacio/noticies/349-sempre-acompanyats-nou-programa

Plataforma Son Gotleu

Barri Son Gotleu

La Plataforma d’Entitats i Serveis és un espai de treball en xarxa que va néixer en el 2003 amb l’objectiu de donar una resposta als nous reptes, necessitats, situacions de dificultats i problemàtiques de la població del barri.
Amb els anys ha esdevingut un grup clau en el territori a l’hora de  promoure  diferents iniciatives comunitàries de caire social, cultural, educatives, de salut... que tenen com a objectiu final la millora de la qualitat de vida de totes les persones de la barriada.

Pàgina web: https://plataformabarrison.wixsite.com/viscasongotleu/qui-som

 

comparteTuExperiencia - 2 - comparteTuExperiencia

COMPARTE TU EXPERIENCIA

Publica y comparte aquellas experiencias comunitarias que lleváis a cabo en su barrio o municipio. Su participación animará a otros. Ayuda a hacer red! Para ello, rellena este documento y envíanoslo a promociosalut@dgsanita.caib.es

reloj

15
min