QUÈ ÉS EL PROGRAMA
PACIENT ACTIU?

El Programa Pacient Actiu de les Illes Balears forma part del Pla d'atenció a les persones amb malalties cròniques del Servei de Salut i té com a objectiu principal millorar la salut de les persones amb malalties cròniques i de les persones cuidadores de pacients dependents per mitjà de la formació entre iguals.

A QUI VA DIRIGIT?

El Programa Pacient Actiu Illes Balears està dirigit a persones amb alguna malaltia crònica i a les persones cuidadores que vulguin aprendre, compartir el seu procés de malaltia, adquirir coneixements i habilitats per a augmentar la seva autonomia, millorar la seva salut i la seva qualitat de vida.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Els programes de formació entre iguals per a persones amb alguna malaltia crònica i persones cuidadores faciliten els coneixements necessaris perquè puguin anar adoptant les pautes i conductes que els permetin una millora de la seva salut i de la seva qualitat de vida. Si tu ets una d'aquestes persones, rebre informació veraç i pràctica i compartir les teves experiències amb iguals i professionals de la salut, t'ajudarà a prendre decisions conscients sobre la malaltia i el seu dia a dia.

background

CUIDA’T
AMB LA TEVA
MALALTIA