Publicador de contenidos

Legumbres a la mallorquina

Maria Ramos Monserrat
24/11/2022

LEGUMBRES A LA MALLORQUINA

ESTACIÓN

Primavera - Otoño - Invierno

INGREDIENTES

  • 1 pot de llegums (llenties, siurons, mongetes blanques)
  • 100 g mongetes verdes (rodones o planes)
  • 2 pastanagues
  • 4 tomàtigues petites (si són de ramallet, millor)
  • 1/ cebes
  • 1 carbassó
  • 4 alls
  • 1 raig d'oli d'oliva
  • 1 espipellada de sobrassada
  • 1 trocet petit de butifarró

PREPARACIÓN

En una olla, fas un sofrit amb l'oli, ses tomàtigues ratllades, la ceba tallada petita, els alls i la sobrassada i el butifarró. Mentrestant, talles en trocets petits el carbassó, la pastanaga i ses mongetes verdes. Quan estigui fet el sofrit, afegeixes sa verdura tallada i ho cobreixes d'aigua. Ho  deixes a foc mig tapat. Quan sa verdura estigui cuita, afegeixes es pot de llegums, sense aclarir ses llegums, i ho deixes a un foc més baix uns 30-45 minuts. Potser tendras que afegir un poc d'aigua, al teu gust. Vigilau i remou-lo perquè no se t'aferri.

Sugerencias.
Mejor si lo haces en una olla de barro. Si sois más de cuatro, puedes añadir otro bote de legumbres.

BUSCA TU
RECETA

DESAYUNOS
Y MERIENDAS
SALUDABLES

 

CÓMO ES
EL PLATO
SALUDABLE