QUIERO ESTAR MEJOR

Lo que comes, lo que te mueves, con quién te relacionas, el tabaco y el alcohol, tienen una gran repercusión sobre tu salud física y mental.

Seguir la dieta mediterránea, practicar actividad física con regularidad, no fumar, beber menos alcohol y, sobre todo, sentirte bien son las claves para mejorar tu salud.

¿Quieres estar mejor?

¡TÚ TAMBIÉN
PUEDES CONSEGUIRLO!

RSS
Receptes fàcils i saludables

Encarna

Sóc cuinera. Avui en dia moltes persones duim un ritme de vida frenètic i no tenim temps per cuinar. Per això, vaig decidir fer un llibre de receptes fàcils i saludables, fetes amb productes que es troben a tots els supermercats i que es poden tenir a casa molt temps sense tornar-se dolents. Es diu Cocina aún más fácil. El podeu trobar aquí a EinaSalut.

Swing, swing, swing

Joan

A mi no m'ha agradat mai fer esport. A l'escola, odiava l'assignatura de gimnàsia, perquè ens feien córrer al voltant del pati. En el temps d'esbarjo, si no jugaves a futbol, eres el raret de la classe. L'any passat, per casualitat, vaig començar classes de swing amb una amiga. Ens ho passem molt bé. És como estar a una película. Espero que passi aviat lo de la pandèmia, perquè abans es feien ballades de swing els dissabtes en algunes places. Tenc ganes de provar-ho. Això també és estar actiu, no?   

comparte tu experiencia reloj

averígualo
en 5 min

ver todas las experiencias