Rafel Perelló
03/06/2021
CONILL AMB CEBA
ESTACIÓ
Estiu
INGREDIENTS
- 1 conill mitjà
- 1 quilo de ceba
- 200 grams de tomàtiga de ramellet (de penjar)
- 3 grans d’all
- 1 pebre coent
- 1 fulla de llorer
- Pebre bord
- Vi olorós
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre bo
PREPARACIÓ
Tallam el conill en bocins no gaire petits. L’ofegam en una greixonera o una olla, juntament amb els alls i el llorer, i una vegada que tenguin color, hi afegim mig tassó de vi blanc i el deixam evaporar, per després afegir-hi la ceba tallada en juliana i el pebre bord. Ho tapam i ho deixam cuinar a foc moderat. A mitjan cocció, hi afegim un pebre coent petit i la tomàtiga de ramellet ratllada i baixam el foc fins que la carn sigui tendra i se separi fàcilment de l’os. Si és necessari, hi afegim un poc d’aigua per facilitar-ne la cocció.
http://e-alvac.caib.es/documents/recetas_mediterraneo_ES.pdf