Publicador de continguts

Conill amb ceba

Rafel Perelló
03/06/2021

CONILL AMB CEBA

ESTACIÓ

Estiu

INGREDIENTS

  • 1 conill mitjà
  • 1 quilo de ceba
  • 200 grams de tomàtiga de ramellet (de penjar)
  • 3 grans d’all
  • 1 pebre coent
  • 1 fulla de llorer
  • Pebre bord
  • Vi olorós
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre bo

PREPARACIÓ

Tallam el conill en bocins no gaire petits. L’ofegam en una greixonera o una olla, juntament amb els alls i el llorer, i una vegada que tenguin color, hi afegim mig tassó de vi blanc i el deixam evaporar, per després afegir-hi la ceba tallada en juliana i el pebre bord. Ho tapam i ho deixam cuinar a foc moderat. A mitjan cocció, hi afegim un pebre coent petit i la tomàtiga de ramellet ratllada i baixam el foc fins que la carn sigui tendra i se separi fàcilment de l’os. Si és necessari, hi afegim un poc d’aigua per facilitar-ne la cocció.

http://e-alvac.caib.es/documents/recetas_mediterraneo_ES.pdf

CERCA LA TEVA
RECEPTA

ESMORZAR
I BERENES
SALUDABLES

 

COM ÉS
EL PLAT
SALUDABLE